“Bijeenkomsten Erfgoedloket Groningen”

Omdat we veel, heel veel, vragen krijgen over de in maart gelanceerde nieuwe financiële regelingen voor monumenteigenaren, heeft het Erfgoedloket Groningen besloten nog vóór de zomervakantie de regio in te trekken om vragen direct en persoonlijk te beantwoorden.

Logo Erfgoedloket Groningen

De eerste bijeenkomst is op 12 juli van 17 tot 20 uur bij Hotel Spoorzicht in Loppersum (Molenweg 11). Alle eigenaren van monumentale, karakteristieke of beeldbepalende panden kunnen ter plaatse vragen stellen over bijvoorbeeld het onderhouden van hun pand en welke subsidies of andere financieringsmogelijkheden beschikbaar zijn.

Maar ook vragen over verduurzaming, levensloopbestendig maken en bijvoorbeeld vragen over de versterking en/ of
procedure van schadeherstel kunnen worden gesteld. Naast het Erfgoedloket zijn namelijk ook aanwezig: het Nationaal Restauratiefonds, de Provincie Groningen, Nationaal Coördinator Groningen, Monumentenwacht Groningen, Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade, maar ook: Vereniging voor Groninger Monumenteigenaren en Vereniging Groninger Dorpen.

Tijdens de bijeenkomsten kunnen geïnteresseerden vrij inlopen tussen 17 en 20 uur, maar we zouden het waarderen als bezoekers zich van te voren aanmelden. Contact Erfgoedloket. Het Erfgoedloket is te bereiken op het telefoonnummer 050 313 27 09 of via het e-mailadres info@erfgoedloketgroningen.nl.

Bron: Erfgoedloket (5 juli 2018)

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot