“Der is meziek in t dörp in Middelstum”

Als afsluiting van het seizoen heeft fanfare Concordia dit jaar een aantal buitenconcerten geprogrammeerd. Op 12 juli om 20:15 uur vindt de laatste editie plaats op het “eigen” Concordiaplein in Middelstum. Als speciale bijdrage zijn ook de leerlingen van de fanfare solistisch te horen.

11072018 Concordia 1

De fanfare van Concordia Middelstum timmert stevig aan de weg. Dit jaar nog werd het orkest derde tijdens de open Nederlandse kampioenschappen en wonnen de Middelstumers een festival op het Duitse eiland Borkum. Het orkest komt uit in de eerste divisie en kent vele leden uit de wijde regio. Om deze regiofunctie te onderstrepen gaf de fanfare vorige week een succesvol buitenconcert in buurdorp Onderdendam.

11072018 Concordia 2

Tijdens de buitenconcerten laat Concordia een kant van de fanfaremuziek zien die u wellicht nog niet kent. Naast swingende pop kunt onder meer genieten van opzwepende Zuid-Amerikaanse muziek. Het concert is vrij toegankelijk en duurt ongeveer een uur. Concordia staat onder de vertrouwde leiding van haar eigen dirigent Klaas van der Woude.

Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar het verenigingsgebouw aan de G. Alberdastraat. Houd onze FaceBook-pagina in de gaten voor de laatste informatie. (www.facebook.com/mvconcordia.nl).

Bron & foto's: Concordia (11 juli 2018)

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot