Startpagina Bedrijven Plattegrond  Middelstum TV  Nieuwspagina  Agenda Fotopagina Tiplijn Colofon  Zoeken

 

Vrijwilliger zijn……. (deel 10)
Ik ben en trotse voorzitter.

Je hebt van die vrijwilligers die niets te gek is. Als ze zich eenmaal in iets vastbijten dan gaan ze er ook echt voor. De afgelopen weken is er een groepje vrijwilligers bezig geweest om het gebouwtje van de ijsbaan op te knappen. En dat is ze meer dan gelukt.

Buiten en binnen werd alles geverfd of gesausd en dat zie je meteen. Er kwamen ook “nieuwe” tafels en stoelen en de gordijnen werden vervangen. Een prachtig gezicht. Ria Hoekstra is trots op “haar” nieuwe keuken. Alles is mooi fris en licht. Jan Donkerbroek zegt: “Ik ben trots op dit mooie gebouw, en op dat groepje vrijwilligers dat zo flink meehielp. Hier kunnen we op 1 november een prima ledenvergadering houden” Middelstum-info mocht een ochtend meekijken en maakte de volgende fotoreportage Klik HIER.

Opnieuw laat een groepje vrijwilligers zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk is. Samen met een groepje mensen kan er vaak veel gepresteerd worden. Zonder die vrijwillige inzet van dorpsgenoten gaat dat niet. Onze Koning (ZKH Willem Alexander) had daar in zijn troonrede zelfs een mooi woord voor: Participatiemaatschappij. En zo is het: SAMEN maken we de maatschappij en het leven op een dorp mogelijk en leefbaar, goed leefbaar zelfs. Een groepje “fanatiekelingen” laat dit maar weer eens zien. Er staat een prachtig ijsbaangebouw waar iedereen trots op kan zijn.

En nu maar hopen dat we er de komende winter (mooie ijsvloer) met elkaar gebruik van kunnen maken. De redactie van Middelstum-info is nog steeds op zoek naar organisaties / verenigen o.i.d. die iets willen vertellen over hun vrijwilligerswerk.
 

Aanmelden kan eenvoudig via deze site.

Bron: Team Middelstum-info (19 oktober 2013) Jannes Klaassen

Heeft U een bericht of tip voor onze website? KLIK HIER

Sitemap (overzichtpagina Middelstum-info)

 vorige pagina