Haijo Bouma nieuwe hoofdsponsor Middelstum-info.

Haijo Bouma Financiële Informatie & Ondersteuning is sinds vandaag nieuwe hoofdsponsor geworden van Middelstum-info. Hieronder stelt hij zich aan u voor. Haijo neemt de plaats in van Linstra Bedrijfsadvies die 3 jaar lang hoofdsponsor van onze website was. Linstra Bedrijfsadvies blijft wel sponsor en is te vinden via een link op onze bedrijvenpagina.

Haijo 1

Ik zal mij voorstellen:
Opgegroeid in Zuidhorn, hierna 28 jaar met veel plezier in Middelstum gewoond en nu wonen we haast 5 jaar in Bedum. Getrouwd met Hilja en samen hebben we 4 kinderen en zijn we opa en oma van enkele kleinkinderen.
Gezinsleven, humor, sportiviteit, actualiteiten volgen, een goed boek lezen en als financieel gesprekpartner de mensen te informeren, staan bij mij hoog in het vaandel.

Altijd actief en bestuurlijk betrokken bij vele verenigingen. Door mijn grootste hobby voetballen was ik erg betrokken bij deze mooie club, in stichting dorpsbelangen heb ik ook vele jaren gezeten en met enkele mede-dorps-bewoners hebben we ervoor gezorgd dat het ijsbaanterrein is veranderd in een recreatie-terrein. Via oa de basisschool van de kinderen leer je je dorpsgenoten goed kennen en het is bijzonder leuk om actief deel te nemen aan het gezellige Middelstumer dorpsleven.

Na meer dan 32 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank ben ik sinds 2016 voor mezelf begonnen als onafhankelijk adviseur. Ik verkoop geen financieel product maar ik geef financiële duidelijkheid.

Haijo 2

Bedrijfsomschrijving:
Het informeren en ondersteunen van mensen op een breed financieel terrein doe ik met veel plezier. Mijn doel is in eerste instantie om mensen meer inzicht te geven in hun financiën. Wat is er (notarieel) geregeld mocht er iets gebeuren binnen de woonsituatie, wat is zinvol om over na te denken, het op orde brengen van de administratie etc.

Voor ondersteuning bij particuliere belastingaangiften tot het afwikkelen van een nalatenschap maak ik graag een afspraak. Want hoewel financiële zaken veel invloed op een mensenleven kunnen hebben, is er niet altijd voldoende aandacht voor.

Ik begeleid klanten ook op financieel terrein bij aan-en verkoop van een woning. De gesprekken heb ik haast altijd bij de mensen thuis en dit kan op alle tijdstippen van alle dagen. 1 x in de zoveel jaren een financiële periodieke keuring is erg zinvol.

Waarom sponsoring:
Allereerst om mijn bedrijf te promoten. De site Middelstum-info heeft veel bezoekers en ter ondersteuning van de beheerders en fotografen. Mijn complimenten voor hun werkzaamheden.

Mijn adresgegevens: Speenkruid 27 te Bedum en mijn website is www.haijobouma.nl telefonisch te bereiken op 06-15667886 en mijn e-mail is info@haijobouma.nl

Bron: Haijo Bouma (14 maart 2018)