KONINGSDAG 27 APRIL 2018 TE MIDDELSTUM.

Voor de 30ste keer mag de Stichting Organisatie Oranje-activiteiten wederom Koningsdag organiseren in Middelstum. Een jubileum waar we best trots op mogen zijn. Alle activiteiten vinden dit jaar plaats in de Heerestraat tussen Brouwers en de Zuiderstraat.

22042018 Koningsdag 1

Alle kinderen van de peuterspeelzaal en de basisscholen kunnen tussen 09.00 uur en 09.30 uur een gratis bon ophalen bij de S.O.O.M.-leden. Tevens ontvangen de kinderen dan ook weer een bellenblaas, zodat alle kinderen na afloop van de aubade met z'n allen kunnen gaan bellen blazen. Tijdens de vrijmarkt kunnen de kinderen hun bon inleveren bij de stand van S.O.O.M. Zij ontvangen dan weer een verrassingstasje met drinken en lekkers en rond de klok van 12.15 uur worden de kinderen getrakteerd op een frikandel.

Om 09.30 uur zal de loco-burgemeester, de heer P. Prins de aubade afnemen. Nadat de loco-burgemeester de aubade heeft afgenomen kunnen de activiteiten beginnen. Om stil te staan bij het 30-jarige jubileum van de organisatie bent u van harte uitgenodigd voor een kopje koffie/thee bij de stand van S.O.O.M. Van de organisatie doen wij er dan dit jaar iets lekkers bij.

De vele fietsliefhebbers bij ons in Middelstum kunnen vanaf 10.00 uur starten met de fietstocht. De routes zijn af te halen bij de stand van S.O.O.M. Bij de routebeschrijving is een consumptiebon afgedrukt voor een kopje koffie/thee of een glaasje fris bij vermelde gelegenheid.

De kinderen kunnen zich de gehele dag uitleven op prachtige attracties. Voor de allerkleinsten is de Kids Funny wagen weer aanwezig. Daarnaast kunnen kinderen vanaf 6 jaar zich helemaal uitleven op een Bungee trampoline. Ook het schminken, evenals de ballonnenclown zijn weer aanwezig.

Natuurlijk gaat S.O.O.M. ook weer toffees verkopen en kunt u hele mooi prijzen winnen. In de toffees zullen weer lootjes verstopt worden.

22042018 Koningsdag 2

“Max Verstappen”.
Altijd al eens willen racen in een Formule 1 auto? Op Koningsdag komt deze droom heel dicht bij. Dan is daar de gelegenheid om in een simulator je coureurskwaliteiten te laten zien. Wie mag zich aan het einde van de dag de “Max Verstappen” van Middelstum noemen? Stap in de race-simulator en ga de strijd aan. Er kunnen telkens 2 personen tegen elkaar racen op een bekend racecircuit van de Formule 1. Aan het einde van de dag, zo rond de klok van 15.30 uur, zal dan de “Max Verstappen” van Middelstum bekend gemaakt worden.

Van klimmen, klauteren, racen en springen krijg je best trek in een hapje en een drankje. S.O.O.M. zorgt ook dit jaar weer voor de verkoop van koffie, thee, soep en broodjes knakworst. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur heeft Vita Nova nog een spectaculaire attractie, de Looping Bikes.

Wij zien u graag op Koningsdag in Middelstum. Bij slecht weer zullen de activiteiten plaatsvinden in Zalencentrum Vita Nova.

Bron & foto's: S.O.O.M. (22 april 2018)