De één gaat de ander komt.
Een afscheid met een lach en een traan.

“Na 15 jaar SOOM stop ik ermee” vertelt Marten de Vries (66) ons. “Het is tijd voor vers en nieuw bloed bij SOOM en dat is ons gelukt. Mark van Dijken meldde zichzelf bij ons aan” Marten was 15 jaar lang een belangrijke waterdrager bij SOOM. Hij was vooral bekend dankzij de unieke toffee loterij waarmee hij tijdens ieder Koningsfeest over de markt liep om er maar zoveel mogelijk te verkopen. En dat lukte hem want wie kan Marten nu weigeren?

28042018 Marten de Vries

De sympathieke Marten hoeft zich niet te vervelen want er blijft genoeg ander vrijwilligerswerk over; “Ik blijf gewoon bij het zwembad en ben ook nog steeds vrijwilliger bij de begraafplaats” vertelt hij ons. Mark heeft zin in zijn nieuwe bestuursfunctie en probeert ondertussen zoveel mogelijk mensen enthousiast te krijgen voor de puzzeltocht per fiets. “Ik heb al 54 tochten uitgedeeld” vertelt hij ons. “ ik heb er zin in om samen met de rest van het bestuur leuke activiteiten te organiseren voor iedereen, want Middelstum is mijn dorp”

Namens heel Middelstum bedanken we Marten voor zijn grandioze inzet van de afgelopen 15 jaar. En natuurlijk heten we Mark van harte welkom en hopen dat hij net zoveel plezier mag beleven als zijn voorganger.

Bron: Team Middelstum-info (28 april 2018) foto toestel Jannes Klaassen