Opnieuw veel plezier bij a Littel Fun.

Gerrit en Martha Littel van stichting a Littel Fun.....wie kent ze niet? Al meer dan 30 jaar organiseren ze vakanties voor mensen die door een beperking moeilijk zelfstandig op vakantie kunnen. Maar met een beetje hulp, een goede aangepaste woning en de inzet van heel veel vrijwilligers is er van alles mogelijk. En dat is hier het toverwoord: Denken in mogelijkheden en niet in wat niet wat er niet kan. 

03052018 Littel Fun 1

Ook dit jaar zijn de gasten en vrijwilligers weer neergestreken in een prachtig aangepaste bungalow in Lemele. En Middelstum-info werd op de traditionele feestavond weer uitgenodigd. Er was weer een heerlijke BBQ met een heus speenvarken en heel veel lekkere drankjes. En natuurlijk was er weer live muziek van de huisband The Green Dogs vorig jaar tijdens de kerstborrel aangeboden door Koorrinkel.

03052018 Littel Fun 2

Prachtige en unieke vakanties die mogelijk zijn gemaakt door giften, sponsoren en de inzet van heel veel vrijwilligers. Als je goed kijkt zie je dat hier een beperking niet altijd een beperking hoeft te zijn. Kun je niet zelf meer dansen? Dan wordt je gewoon door twee sterke armen uit de rolstoel getild en dans je gewoon lekker mee. En wil je toch zelf dansen? Dan gebruik je gewoon je wandelstok.

03052018 Littel Fun 3

Het zijn vakanties waar alles kan en waar iedereen zich met elkaar verbonden voelt.  We zijn blij dat we even weer een avondje mee konden kijken in de wondere wereld van de zorgen om elkaar. Bedankt hiervoor.

Bekijk het FOTOVERSLAG.

Meer informatie over deze unieke stichting: www.alittelefun.nl 

Bron: Team Middelstum-info (3 mei 2018) foto toestel Jannes Klaassen