Unieke musical komt opnieuw naar Middelstum.

Het is de jeugdraad van de Hoeksteenkerk opnieuw gelukt om het gospelkoor “Onze Opdracht” uit Dwingeloo naar Middelstum te halen. Een klein lustrum want het is de vijfde keer dat de populaire en bekende koor naar Middelstum komt om een geheel zelf geschreven en geregisseerde musical op te voeren.  Annemiek Jansma vertelt ons: “We zijn blij dat het ons gelukt is om dit koor opnieuw naar Middelstum te halen. We hebben ze al in begin 2017 geboekt. En dat is ons gelukt want ze zitten tot ver in 2019 volgeboekt met optredens in heel Nederland”

21052018 Musical 1

Deze keer komt het koor met de musical “De Spiegels” naar Middelstum. In een ruim uur durend programma, opent “de Spiegel” een vat vol gelijkenissen. Eén voor één komen er verhalen van Jezus tevoorschijn. Door zang, muziek, toneelspel, teksten en beelden op het beamerscherm en lichteffecten, worden verschillende bekende verhalen bezongen en uitgebeeld. Wie denkt dat het alleen maar gaat over dingen van vroeger, die vergist zich. Ook mensen van nu mogen in de spiegel kijken en ontdekken dat het in Gods Koninkrijk vaak heel anders gaat dan bij ons gebruikelijk is. Gelukkig maar!

21052018 Musical 2

Een aansprekende musical waarbij iedereen persoonlijk kan ontdekken welke betekenissen verborgen zijn in uiteenlopende gelijkenissen. Jezus spiegelde verhalen aan het dagelijkse leven, om zo Gods bedoeling aan de mensen duidelijk te maken. Kijk maar goed, en spits je oren !

21052018 Musical 3

De musical wordt gehouden op zondag 10 juni in De Hoeksteenkerk (Burchtstraat) in Middelstum en het begint om 10.00 uur. Iedereen is welkom. Er wordt alleen een collecte gehouden voor de onkosten.

Bron: Team Middelstum-info (21 mei 2018) foto toestel Jannes Klaassen