Meezingavond Hippolytuskerkkoor Middelstum.
Donderdagavond 24 mei 2018.

Samen zingen, het is een mooie ervaring. Als koorleden doen we dit, onder leiding van dirigent Oleg Morozov, met veel plezier wekelijks op de donderdagavond. We willen jou/u graag laten delen in deze ervaring. Dat willen we doen door het organiseren van een Meezingavond. Een avond waarbij je/u welkom bent om eens een avond tussen koorleden te staan en mee te zingen.

Ervaring is niet nodig, iedereen is welkom om een avondje sfeer te proeven en eens te ervaren hoe het is om samen meerstemmig te zingen, met elkaar mee te zingen. Mocht je/u daarna die sfeer en ervaring nog wat langer willen meemaken dan kan dat. Tot de zomerstop zullen de repetities dan zogenoemde open-repetities zijn. Je/u kunt dan een poosje ‘proefdraaien’ en bekijken of het lidmaatschap van het koor voor jou/u een mooie invulling van de donderdagavonden zou kunnen zijn.

21052018 Meezingavond

Alvast voor de agenda:
Op vrijdagavond 22 juni zal het Hippolytuskerkkoor een Grunneger Oavend organiseren in de Hippolytuskerk van Middelstum. Het zal een zeer gevarieerde avond worden. Zo zal het lied ‘You raise me up’ in het Gronings te beluisteren zijn en hoort u ‘Ie tillen mie op’. Meezingen kan tijdens de potpourri van Ede Staal-liederen. Dirigent Oleg Morozov zingt een solostuk in het Gronings en Fré Schreiber en Kees Reinders zullen het één en ander vertellen, uiteraard ook in het Gronings. Een speciaal gastoptreden wordt deze avond gegeven door zanger Arnold Veeman (hij heeft ook gezongen tijdens de Koningsdag in Groningen), we zijn blij dat hij op 22 juni naar Middelstum komt.

Bron: Hippolytuskerkkoor (21 mei 2018)