We zijn er klaar voor.
We hopen op een volle kerk.

De organisatie van de jeugdraad is klaar voor de musical die er op zondagmorgen 10 juni (aanvang 10 uur) in de PKN kerk wordt georganiseerd. Annemiek Jansma vertelt ons: “Dit koor zit tot in de zomer van 2019 helemaal volgeboekt met optreden is heel Noord-Nederland. Wij hebben ze al in begin 2017 tijdens de try-out kunnen boeken en dat was ons geluk want daarna ging het erg snel en zaten ze maar zo volgeboekt”

07062018 Spiegels 1

Spiegels is een musical waarin oude verhalen (gelijkenissen) uit de bijbel in de hedendaagse tijd worden navertelt door zang en toneel. Verhalen met een duidelijke boodschap. Auke Menninga speelt net als bij de vorige 4 musicals weer een glanzende hoofdrol dit keer als De Spiegel.

 07062018 Spiegels 2

“Drie jaar gelden speelde hij bij de musical Levend Water voor het Water” vertelt Jeanet van der Ploeg ons. “Hij heeft toen veel indruk gemaakt en er waren zelfs mensen die hielden het niet droog zo ontroerd waren ze door het verhaal en de mooie zang”

07062018 Spiegels 3

“We zijn er bijna klaar voor” vertelt Annemiek ons. “Zaterdag gaat er nog een groep vrijwilligers aan de slag om de kerk helemaal te verduisteren. Want de licht en geluidseffecten omen dan het beste tot hun recht”

Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop alleen collecte.

 Meer info op: www.onzeopdracht.nl 

Bron: Team Middelstum-info (7 juni 2018) foto toestel Jannes Klaassen