Oldtimers in Middelstum.

Op zaterdag 8 september, tijdens de openmonumentendag, is er een oldtimertreffen op en rond het Concordiaplein in Middelstum.Iedereen die in het bezit is van een oude auto, tractor, motor, bromfiets, fiets, bakfiets, of een handkar o.i.d., wordt hierbij uitgenodigd om vanaf 10:30 uur op het Concordiaplein te komen.

01072017 oldtimerdag

Om wat beweging in en rond Middelstum te krijgen willen wij graag dat een aantal van de oldtimers af en toe wat door het dorp pendelen. Eventueel met passagiers die de monumenten willen bezoeken. Om ongeveer 14:00 uur zal er met een aantal van de oldtimerauto’s een rondrit plaats vinden met de oudere bewoners van Middelstum en omstreken. 

Aanmelden hiervoor kan bij onderstaande personen. De vaargroep Ekenstein zal in een grote waterbak hun modelbootjes demonstreren en voor degenen die graag wat willen laten zien van hun hobby, c.q. verzameling zijn er een aantal kraampjes beschikbaar.

De organisatie is in handen van de ijsclub.” Ijsbaan Middelstum”, ijsvereniging “ de Schaats” en hengelclub “de Witte Dobber”.

Inlichtingen bij:
Jan Donkerbroek, tel. 0650656663. dehalte@ziggo.nl
Henk Aikema tel. 0650223841 fam.aikema@.nl 
Anne Huitsing tel. 0651691863 a.huitsing@loppersum.nl

Bron: Organiserende verenigingen (30 augustus 2018) foto toestel Archief