KlimaatGroepStars walst over Pecos heen.

Een prachtige uithaal van het team van KlimaatGroepStars levert de koppositie op in de 1e Divisie poule B : Peter Verweij, Shuohan Men en Xavier Peral hadden al een goede start met de 8-2 van vorige week, maar foutloos in Oegstgeest tegen het team van PECOS was een prestatie!

Van Xavier kunnen we dat verwachten: Hij heeft laten zien dat hij meer aan kan dan 1e divisie. Zeer gefocust pakte hij zijn drie potten. Echter Peter die bij tijd en wijle een zeer hoog niveau haalde, kon toch opmerken dat het lang geleden was, een hattrick in de 1e Divisie. Hij scherpte als het nodig was zijn spel aan en ook een grotere handelingssnelheid was merkbaar. Shuohan speelde ook uitmuntend, vooral in de laatste wedstrijd tegen Tim Gras, een jonge Junior subtopper.

17092018 Peter Verwey

Met veel rust, precisie en zeer goed coachbaar, acteerde ze de 1e, 3e en 5e game indrukwekkend goed. De 2e en 4e game waren voor de youngster van Pecos, zeker ook door zeer sterk spel. In de beslissende game vond ondergetekende dat Shuohan slimmer moest plaatsen en dat deed ze niet alleen, de laatste rally`s waren buitengewoon boeiend en veelbelovend. Met een sprong in de lucht vierde ze het laatste zeer bijzondere punt van de wedstrijd en het 10e van het team!

De start is zo goed, dat er na twee wedstrijden een gat is naar plek vier en daar gaat het eigenlijk allemaal om.

Komende week Tempo-Team uit, die ook een tweetal forse zeges hebben geboekt, kan een interessant gevecht worden. Door persoonlijke omstandigheden ging de wedstrijd van De Veluwe tegen Scylla niet door, dus de stand is niet geheel zuiver, maar er zijn gaten geslagen ook in ons voordeel. Volgende week vervolgd.

Bron & foto: KlimaatgroepStars (17 september 2018)