Voor het eerst weer naar buiten! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Voor het eerst weer naar buiten!

Eindelijk was het moment daar, na zeer lang wachten mochten we er eindelijk weer eens op uit. Heerlijk om er weer eens uit te zijn hoorde je veel mensen zeggen op de Streekproductenmarkt van Ewsum. Ondanks het weer, wat niet geweldig was, kwamen er toch een hoop bezoekers naar de markt. Dat veel mensen dergelijke uitjes hebben gemist mag duidelijk zijn. In het afgelopen jaar kon er vanwege het Coronavirus maar weining doorgaan. Nu steeds meer mensen worden gevaccineerd komen er weer betere tijden aan.
(Bron: Website Streekproductenmarkt Ewsum)

Onder heerlijk opzwepende muziek van duo Lanyok werden door de constante toestroom van bezoekers een kleine 30 kramen bezocht. Diverse leveranciers waaronder de visboer en de bakker waren zo’n beetje compleet uitverkocht tegen een uur of half vier. En dat was toch wel een beetje een verrassing. De Brocantemarkt was niet zo omvangrijk als in andere jaren. Dat was achteraf maar goed ook. De oude kramen die we daarvoor moeten inzetten zouden moeite hebben gehad met de windstoten van zo’n 85 km per uur. De tuinen lagen er prachtig bij. We kunnen niet wachten totdat de prachtige historische kas ook klaar is. We mochten ook diverse nieuwe standhouders verwelkomen. Onder andere met duurzame cosmetica en huishoudproducten zoals bodybars en wasnoten. Helaas dit keer geen groente. We hopen dat dit gemis zo snel mogelijk wordt opgelost.

We kijken achteraf met een goed gevoel terug op deze eerste markt. Dit proeft naar meer. We hebben nu al zin in de juni markt. Naar verwachting wordt dan naast producten en muziek ook weer wat aanvullende entertainment aangeboden.

Tot dan!

Bron: Team Middelstum-info (25 mei 2021) foto's Janneke van der Laan

© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud