Appelactie AED-commissie Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Appelactie AED-commissie Middelstum

Het is weer de hoogste tijd dat de AED-commissie in Middelstum van zich laat horen. En dat gaat de komende weken op meerdere fronten gebeuren. Zo staan we zaterdagmorgen 7 september al weer voor de vierde keer in een standje van Plus Tuitman waar we vol overtuiging Elstar appels aan de man of vrouw proberen te brengen. Langs deze weg alvast een woord van dank aan Johan Tuitman en zijn crew voor het faciliteren van deze bijzondere actie!Hard/t nodig inderdaad om geld in te zamelen voor onze commissie. Zeker met in het achterhoofd dat tijdens de laatste controleronde in juni van vier AED's de accu is vervangen. Dat was toch wel een behoorlijke aanslag op ons kasvermogen. Gelukkig krijgen we ook weer de gelegenheid van Plus Tuitman om voor een periode van enige maanden de statiegeld op uw flessen te mogen incasseren. Voor het overige nieuws verwijs ik u naar onderstaande wist u datjes:

Wist u dat?
De AED-commissie Middelstum nog steeds uit de volgende leden bestaat: Simone van Dijken (penningmeester), Pier Smit (voorzitter), Rob Ellens (algemeen lid) en Bert Koster (secretaris). Interesse om onze commissie te versterken? Schiet dan gerust een van de huidige commissieleden aan!

Alleen al de jaarlijkse controle en eventuele herstelwerkzaamheden van de 7 AED’s die onder ons beheer vallen ongeveer €1500,- kost? En dan hebben we het nog niet eens over de reserveringskosten want de aanschaf van een nieuwe AED is een kostbare zaak.

Nieuwsgierig geworden naar de 7 locaties? Hierbij de opsomming: Hippolytyshoes, Gezondheidsplein (voorheen Dr. Muurling), IJsbaan, Hippolytushal, Zalencentrum Vita Nova, Dorpshuis Westerwijtwerd en Oomkens Toornwerd.

De AED-commissie zich ook bezighoudt met het organiseren van trainingen en voorlichting geeft?

Wij in oktober bij u in Middelstum langskomen om te collecteren? En dat we daarvoor nog meer vrijwilligers zoeken ondanks de aanmelding van nieuwe collectanten vorig jaar. Dus mocht u twee of drie straten voor uw rekening willen nemen, dan zij wij daar hartstikke blij mee!

Appel-geld
Uw appel-geld is dus hard nodig voor een hart veilig Middelstum. Wilt u ook gezond en ontspannen het weekend in? Koop dan uw appelen op zaterdag 7 september bij de Plus in Middelstum. Wij staan binnen met smart op u te wachten vanaf ongeveer 08.45 uur tot de voorraad strekt!

Bron: AED commissie Middelstum (31 augustus 2019) foto uit het archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud