Barok Extravaganza in de Hippolytuskerk! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Barok Extravaganza in de Hippolytuskerk!

Lucie Chartin, in the Times geprezen om haar "vlekkeloze coloraturen" en "on stage charm", geniet van een enthousiaste carrièrestart. Ze is een graag geziene soliste bij het Luthers Bach Ensemble. Zo zong ze vorig jaar een overrompelende Messiah in de Der Aa-kerk en een maand eerder in kleine bezetting Bachs Trauer-Ode in de Lutherse kerk.Speciaal voor de alternatieve septemberprogrammering koos ze enkele van haar favoriete werken. In een intieme sfeer brengt ze samen met het barok-orkest LBE  liederen en aria’s van Handel, Purcell, Monteverdi en Rameau. Met muziek recht uit het hart "Mi palpita il cor né intendo perché"(mijn hart bonst en ik weet niet waarom) en "Questo cor più non brama libertà" (dit hart wil geen vrijheid meer’) beide van Georg Frideric Handel. En over de liefde bij monde van de Franse barok-grootheid Jean Philippe Rameau: "C’est ainsi que l’amour de tout temps s est vengé" (zo heeft amor altijd al wraak genomen).

Barok extravaganza op zijn best! Beleef het in deze septembermaand op schitterende historische locaties. Van harte welkom.

vrijdag 25 september 20:00 uur Sint-Bonifatiuskerk Vries
zaterdag 26 september 20:00 uur Lutherse kerk Groningen
zondag 27 september 16:00 uur Hippolytuskerk Middelstum

uitvoerenden
Lucie Chartin (sopraan) | Ivan Iliev (viool) | Robert de Bree (hobo) | Robert Koolstra & Nika Zlataric (continuo)

entree €25,00
tickets via www.luthersbachensemble.nl Ticketprijs is inclusief €2,00 servicekosten. De deuren gaan een half uur voor aanvang van het concert open. Er is een beperkt aantal zitplaatsen. Voor vragen: tickets@luthersbachensemble.nl

Bron: Luthers Bach Ensemble (27 augustus 2020)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud