BizzNizz ien’t Hiphoes groot succes - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

BizzNizz ien’t Hiphoes groot succes

Zaterdag 26 november hebben de zittende bedrijven van het Hippolytushoes samen met de vrijwilligers van Hippolytuhoes Verzoamelstee een open dag georganiseerd. Om te zorgen dat iedere ondernemer werd bezocht was er een puzzelroute uitgezet. Volgde men de route, dan kwam je bij de bedrijven. Hier was een vraag verborgen en dan kon je een cijfer zoeken. Aan het eind van de puzzeltocht kwam er een getal uit. Vele bezoekers hebben hier aan mee gedaan.
De uiteindelijke winnaar was mevrouw v/d Wal uit Middelstum met 323 punten. Zij was ook de enige met dit getal. Veel mensen zaten er 1 of meerdere punten eraf. Zij won een cadeaubon van Herberg in de Valk in Middelstum.

Op de1e verdieping kon je de Sjoelkoning of koningin van het Hippolytushoes worden. Winnaar was hier dhr. Reining uit Onderdendam met 130 punten. Hij won een cadeaubon van Restaurant de Molenaar in Onderdendam. De prijswinnaars daar wordt contact mee opgenomen. Ook konden de mensen zaterdagmiddag genieten, onder het genot van een kopje koffie/thee, van een mooi stukje muziek van ons eigen duo Henk (Veldman) & Henk (Aikema).

De markt is over de gehele dag goed bezocht. Wij vrijwilligers van het Hippolytushoes Verzoamelstee en de ondernemers kijken dan ook terug op een goed bezochte geslaagde open dag. Dank daar voor, die allen zijn geweest. En kon je niet komen en je wilt toch een keer komen kijken. Kom gerust een keer overdag langs. De deur is open.
Tevens hebben we om de onkosten een beetje te dekken een verloting gehouden. De prijzen zijn gevallen op lotnummers :
   
     


 
De prijzen zijn af te halen na overgave van het winnend lot bij het Hippolytushoes. Hippolytushof 1. Middelstum. Tussen 09:00 uur en 12:00 uur of maandagavond vanaf 19:30 uur tot 21:30 uur De prijs kan afgehaald worden tot 28 mei 2023. Na deze datum vervalt de prijs.  

Bron: Vrijwilligers Verzoamelstee Hippolytushoes (30 november 2022) foto's Janneke van der Laan
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud