Carillon bespeling op zondag 3 januari. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Carillon bespeling op zondag 3 januari.

Anders dan in de Ommelander staat niet op Nieuwjaarsdag een carillon bespeling maar op zondag 3 januari 2021 van 14.00 tot 15.00 uur. Veul hail en zeegn veur 't nije joar 2021, dat wensen de beiaardier en de Commissie Hemony Beiaard Middelstum SOGK de toehoorders van het carillon toe.
 


Henk Veldman begint deze 1e bespeling van 2021 met het toepasselijke Happy New Year van Abba en gaat via het traditionele Auld Lang Syne naar muziek van Johann Strauss (jr. en sr.). Wenen heeft het Nieuwjaarsconcert, in Middelstum laat de beiaardier deze vrolijke muziek ook klinken. Het hele programma is nog niet bekend, maar het zal zeker een genoegen zijn naar de mooie melodieën vanaf de toren van de Hippolytuskerk te Middelstum te luisteren. Dat kan zeker coronaproof, er is voldoende ruimte in het dorp. Voor degenen die willen luisteren in de auto, er is genoeg ruimte om te parkeren.

Bespelingen op het carillon kunnen doorgaan, ook in deze corona tijd mits de beiaardier gezond blijft en kan reizen, voor de toehoorders is er ruimte genoeg om op afstand te luisteren. De toren blijft voorlopig gesloten. Zie voor het laatste nieuws en het volledige programma de website van de Commissie; www.carillonmiddelstum.nl.

Bron & foto: Commissie Hemony Beiaard Middelstum SOGK
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud