Commissaris van de Koning bezoekt gemeente Loppersum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Commissaris van de Koning bezoekt gemeente Loppersum

Vrijdag 1 november bracht de Commissaris van de Koning provincie Groningen, René Paas, een bezoek aan de gemeente Loppersum. Centraal tijdens het bezoek stond het thema arbeidsmarktbeleid. De Commissaris van de Koning voerde gesprekken met de burgemeester en het voltallige college over het arbeidsmarktbeleid van de gemeente Loppersum. Samen met het college van burgemeester en wethouders bracht de commissaris een bezoek aan Middelstum.
  
Tijdens een wandeling door het dorp maakte de delegatie een eerste stop bij Borgterrein Ewsum. Werkpro is hier gevestigd en biedt een beschermde werkomgeving aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Vervolgens werd een bezoek gebracht aan Everts Partycatering. Zij richten zich op het duurzaam bereiden van producten en doen dat onder andere door te investeren in zonnepanelen die voldoende stroom opwekken voor onder andere de ovens, koelingen en afwasstraat.  
 
 
Het bezoek van de Commissaris van de Koning werd afgesloten met een lunch bij Herberg In De Valk waarbij ook vertegenwoordigers van de gemeenteraad aanschoven.   

Bron & foto: Gemeente Loppersum (3 november 2019)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud