Concordia’s Zomeravond 13 juli 2019 m.m.v. trio CocoBelle - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Concordia’s Zomeravond 13 juli 2019 m.m.v. trio CocoBelle

De fanfare van Concordia viert dit jaar haar 100e verjaardag, reden voor veel feestelijke optredens. Aanstaande zaterdag 13 juli is het tijd voor “Concordia’s Zomeravond”. Dit grote openluchtconcert is het cadeau van de fanfare aan de Middelstumer gemeenschap en vindt plaats op het Concordiaplein dat precies 50 jaar geleden naar de vereniging is vernoemd.Het plein wordt omgebouwd tot een concertlocatie met orkestpodium en groot terras. De fanfare brengt zo een zwoele, zomerse sfeer naar het mooie dorp. Terwijl de zon langzaam onder gaat kan het publiek op het terras genieten van een mooi programma bestaande uit voornamelijk goed in het gehoor liggende, lichte muziek variërend van Ramses Shaffy tot Frans Bauer.

Maar ook aan de innerlijke mens is gedacht. Gedurende de hele avond wordt de catering verzorgd door Vita Nova. Zij voorzien het publiek tegen betaling van een hapje en een drankje. Het Groninger trio CocoBelle verzorgt het voorprogramma en zal ook na afloop van het concert zorgen voor de muzikale omlijsting. De fanfare staat tijdens dit concert onder leiding van dirigent Klaas van der Woude. Gastheer en presentator is Bert Groothedde. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom!

20.00 uur Voorprogramma met Trio CocoBelle
21.00 uur Concert Fanfare Concordia
23.00 uur Trio CocoBelle Houd onze FaceBook-pagina in de gaten voor de laatste informatie. (www.facebook.com/mvconcordia.nl).

Bron: Fanfare Concordia (6 juli 2019)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud