David bruist van de energie en zit vol met plannen - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

David bruist van de energie en zit vol met plannen

We hebben afgesproken om elkaar om kwart over elf te treffen in het Asingapark. Precies op tijd komt David eraan lopen. Na een paar drukke dagen in Amsterdam (Opbouwen van het podium voor de concerten van ACDC in de Arena) is hij weer terug in zijn vertrouwde dorp Middelstum. Hij heeft een dagje vrij, alle tijd dus om te vertellen over zijn plannen.Op zaterdag 13 juli (vanaf 14.00 uur) organiseert David de Boer (eigenaar van DB- facility) op het Concordiaplein en in het park een festival met veel zomerse muziek, je zou het zo het Zomerfestival Middelstum kunnen noemen. Een uniek feest dat ook wel weer een beetje lijkt op "Kleintje Woodstock" en het feest dat we onlangs hadden op Koningsdag, maar dan weer met een hele eigen draai.

Welke artiesten er exact op het podium komen te staan, laat David nog even in het midden: "De nadruk ligt in ieder geval op vrolijke zomerse muziek en lokale DJ's.

Voor wie alvast een ticket voor dit eerste Zomerfestival Middelstum aan wil schaffen: Klik op deze link (kaarten pas in de verkoop vanaf maandag 3 juni vanaf 14.00 uur)

Binnenkort meer nieuws over dit festival op deze site.

Bron: Team Middelstum-info (1 juni 2024) foto Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud