De jacht op Beren is in volle gang - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

De jacht op Beren is in volle gang

De dagen worden (door de zomertijd) gelijk weer een stuk langer maar duren ook een stuk langer omdat school en sportclubs allemaal gesloten zijn. Maar gelukkig is er nog een beetje vertier: De Jacht op Beren. Bij heel veel huizen in Middelstum, maar ook in Huizinge, Toornwerd en Westerwijtwerd staan er Beren voor het raam. Bij sommige huizen zelfs twee of drie.Aan iedereen het verzoek om deze Beren op te sporen.  Doe dit wel veilig en ga in hele kleine groepjes en houdt voldoende afstand. Middelstum-info is benieuwd welke Berenjager de meeste Beren op kan sporen. En dat zijn er veel, en iedere dag komen er nieuwe Beren bij. Blijf dus vooral speuren en zoeken naar die Beren.

We maken er een mooie wedstrijd van. Voor degene die het meeste Beren heeft opgespoord is er een mooie prijs. Een super grote knuffelbeer. Stuur het aantal Beren dat je hebt gevonden voor 15 april naar: info@middelstum-info.nl. De berenjager die die de meeste Beren heeft gevonden is de winnaar. (Bij gelijke aantallen gaan we eerlijk loten.)

Vandaag troffen we Madelon en Marinthe Boven (zie foto's hier boven). Ze waren samen met mama op Berenjacht en hadden al 23 Beren gespot.

Bron: Team Middelstum-info (31 maart 2020) foto's Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud