DeelSlee; Bijdehand Vervoer op de Streekproductenmarkt op Ewsum. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

DeelSlee; Bijdehand Vervoer op de Streekproductenmarkt op Ewsum.

Op zaterdag 28 augustus is DeelSlee; Bijdehand Vervoer met 2 elektrische deelauto’s aanwezig bij de streekproductenmarkt op Ewsum.

Begin oktober 2020 is het project DeelSlee in Stedum, Loppersum, Middelstum, Garrelsweer, Garsthuizen en inmiddels ook Huizinge gestart met de plaatsing van laadpalen en elektrische deelauto’s. Iedereen die woont en/of werkt in de (voormalig) gemeente Loppersum kan deelnemen en gebruikmaken van de elektrische auto’s! DeelSlee maakt het mogelijk om samen goedkoop transport te gebruiken. Gemakkelijk, Duurzaam en Voordelig!


 
Proefrit maken?
Heb je belangstelling om in een deelauto te rijden, kun je op deze dag op vertoon van een geldig rijbewijs een proefrit maken met één van de deelauto’s. De beheerders beantwoorden van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur graag jouw vragen, geven uitleg over het aanmelden via www.deelslee.nl, en instructies over de auto’s.

PS.
Een fietsdrager ligt in elke elektrische DeelSlee VWID3, de hond mag gezellig mee in de DeelSlee Renault Zoë en de Skoda Citigo staat te trappelen.

Bron & foto: Deelslee (19 augustus 2021)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud