Digitale informatieavond Energiecoöperatie Middelstroom. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Digitale informatieavond Energiecoöperatie Middelstroom.

Het bestuur van Energiecoöperatie Middelstroom nodigt u uit voor een digitale informatieavond op 5 januari 2021 om 19.30 uur. Energiecoöperatie Middelstroom werkt aan een duurzame toekomst. Dat doen we door het opwekken van schone energie in Postcoderoosprojecten; door een leerzaam project op de basisscholen; door voorlichting over isolatie of besparing van energie.Er is nu een mogelijkheid dat wij, als dorp Middelstum en omringende dorpen, zelf een zonnepark kunnen gaan bouwen en beheren. Zodat de inkomsten niet uit de regio wegvloeien, maar hier blijven. Zodat we invloed hebben op de ligging en de inpassing in het landschap. Het bestuur van Middelstroom is deze mogelijkheid aan het onderzoeken. Voor 18 januari willen we, samen met energiecoöperatie Duurzaam Stedum een plan indienen bij de gemeente Eemsdelta; voor een zonneweide van 10 ha in samenwerking met een grondeigenaar in Middelstum of in de omliggende dorpen.

Leden van Middelstroom konden zich uitspreken d.m.v. een enquête. Bijna de helft van de leden vulden de enquête in. En het merendeel van de invullers vond dat het bestuur door kan gaan met het ontwikkelen van een plan. We zijn benieuwd wat u, als inwoners van Middelstum en omstreken, belangrijk vindt bij een dergelijk park. We nodigen u uit voor deze zoommeeting op dinsdag 5 januari 2021 om 19.30 uur. Omdat deze informatieavond digitaal moet, verzoeken wij u uw vragen zo veel mogelijk van te voren te stellen en op te sturen naar info@middelstroom.nl

Aanmelden voor de digitale bijeenkomst op info@middelstroom.nl is noodzakelijk om de link voor de bijeenkomst toegestuurd te krijgen.

Bron: Energiecoöperatie Middelstroom (30 december 2020) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud