Dit is Middelstum op zijn best - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Dit is Middelstum op zijn best

Kleintje Woodstock werd een gigantisch succes.

Ruim 1,5 jaar geleden werden de eerste plannen bedacht om een “mini Woodstock festival” in Asingapark te organiseren. Henk Medema was toch wel de grote aanjager en bedenker van dit nu al legendarische festival. Een uniek festival in een al even uniek en mooi park. Alle eerste keren van nieuwe activiteiten zijn moeilijk maar daar had dit festival geen enkele moeite mee. Al ver voor aanvang was het festival volledig uitverkocht en werden er zelfs via Facebook kaarten te koop gevraagd. 
Vanaf 17.00 uur was het al gelijk druk in het park dat schitterend was versierd. “Dit is weer Middelstum op zijn best” vatte Gerhard Jansma het festival in een aantal worden samen. Sfeervolle muziek, lekker hapjes en drankjes en erg veel verklede mensen in de jaren zeventig stijl. En vooral leuke en gezellige mensen die samen genoten van de muziek en het samen zijn. Zelfs de hemel deed mee want die gaf de organisatie en alle vrijwilligers tegen half elf een daverend applaus middels een paar beste donderslagen.
 
Op 31 augustus is er is in Middelstum een nieuwe traditie geboren want het zou wel heel erg gek zijn als deze geweldige activiteit geen vervolg kreeg.

Onze fotograaf was één van de bezoekers van dit festival en maakte voor U een mooi FOTOVERSLAG van deze bijzondere dag in het Asingapark in Middelstum.

Bron: Team Middelstum-info (1 september 2019) foto's Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud