Dit jaar geen supermarkt-actie in december! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Dit jaar geen supermarkt-actie in december!

Ook de Voedselbank Eemsdelta heeft te maken met de gevolgen van het Corona-virus. Elk jaar, in de maand december, houden we een grote inzamelingsactie met medewerking van de supermarkten in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. Vele vrijwilligers worden dan ingezet om de producten voor de cliënten van de Voedselbank Eemsdelta in ontvangst te nemen. 
Met de inlevering van de producten in de december-actie konden we meer dan een half jaar! onze cliënten van een voedselpakket voorzien. Het bestuur van de Voedselbank heeft moeten besluiten om in december geen inzamelingsactie te houden bij de supermarkten. We vinden het onverantwoord om u en onze vrijwilligers bloot te stellen aan mogelijke besmettingen met het virus.

 
Wij vragen daarom dit keer een (extra) financiële steun van u. Van dat geld kunnen we dan bij de supermarkten in onze gemeenten producten kopen voor onze cliënten. U kunt een donatie overmaken op ons bankrekening of gebruik maken van de QR-code in dit persbericht.

 
StaySafeengeef aan de Voedselbank Eemsdelta:
De Stichting Voedselbank Eemsdelta is Anbi geregistreerd. Uw giften zijn daarmee fiscaal aftrekbaar. U kunt uw financiële bijdrage overmaken via uw eigen bank naar bankrekening (IBAN) NL80 RABO 0122 2957 30 t.n.v. Stichting Voedselbank Eemsdelta te Delfzijl.
 

Of scan de QR-code op uw mobiel en doneer!

Namens alle cliënten van de Voedselbank Eemsdelta alvast heel hartelijk bedankt!

Bron: Voedselbank Eemsdelta (26 november 2020)

© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud