Donateursbijdrage 2021. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Donateursbijdrage 2021.

Stichting Middelstum-info is erg blij met haar donateurs en sponsoren want zonder deze mensen hadden we geen bestaansrecht. Het "in de lucht houden" van een website als Middelstum-info kost het nodige. Daarom krijgt u binnenkort uw donateurskaart in de brievenbus. Helaas is het ook dit jaar nog niet mogelijk om de donateursgelden persoonlijk te komen innen ivm het coronavirus. We hopen dat dit het laatste jaar zal zijn dat we, net als vorig jaar, het op deze manier moeten doen. Donateurs buiten de voormalige gemeente Middelstum krijgen hun kaart per post of via een email (als het emailadres bij ons bekend is) toegezonden. Wij danken nu alvast al onze donateurs voor hun financiële bijdrage.Nieuwe donateurs
In de afgelopen jaren brachten er ruim 4,5 miljoen mensen (unieke bezoekers) een bezoek aan Middelstum-info.nl om het laatste nieuws over ons dorp te weten te komen. Dat zijn aantallen waar we als redactie natuurlijk erg blij mee zijn. Want we proberen u middels verslaglegging, foto's en film zo veel mogelijk op de hoogte te houden van alles in en rondom Middelstum.

Draagt u Middelstum-info ook een warm hart toe, maar bent u nog geen donateur? Dat kan al vanaf een bedrag van slechts € 5,- per jaar. Ook donateur worden? U kunt zich HIER aanmelden als donateur van onze stichting. We kunnen uw hulp goed gebruiken!

Bron: Team Middelstum-info (1 september 2021)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud