DVC Appingedam en Middelstum komen niet tot scoren - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

DVC Appingedam en Middelstum komen niet tot scoren

De ontmoeting tussen DVC Appingedam en Middelstum heeft zaterdagmiddag op het Burgemeester Welleman Sportpark in Appingedam geen winnaar gekregen. Na 90 minuten wedstrijd stond de brilstand (0-0) nog steeds op het scorebord. Gezien de wedstrijd, waarin beide ploegen maar weinig kansen kregen, een terechte uitslag.
Vooraf op papier leek dat het weleens een spannende wedstrijd zou kunnen gaan worden tussen de nummer 3 en 6 van de ranglijst. Beide ploegen strijden namelijk nog volop mee voor een plek in de nacompetitie voor promotie. Middelstum staat bovenaan in periode 2 en DVC dat 3e staat op de ranglijst lijkt via deze plaats ook de nacompetitie te gaan bereiken.

Toch werd het voor de "neutrale" toeschouwers geen bijzondere goede wedstrijd waarin beide ploegen lieten zien in ieder geval niet te willen verliezen van elkaar. Kansjes kwamen er voor beide ploegen wel maar echt gevaarlijk werd het niet in beide doelgebieden. Dat er niet gescoord werd was dus geen groot wonder deze middag. Na 90 minuten hadden beide ploegen niet verloren en werden de positie's op de ranglijsten behouden.

Middelstum speelt komende zaterdag 6 mei thuis de inhaalwedstrijd tegen Amicitia VMC uit Groningen en kan hierin goede zaken doen bij winst. Een week later komen de Heracliden uit Uithuizermeeden op bezoek op het sportpark aan de Coendersweg.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (30 april 2023) foto's Jaap van der Laan
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud