Een mooi begin van het nieuwe jaar - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Een mooi begin van het nieuwe jaar

De voetbalvereniging Middelstum is gisteren met de aftrap van het nieuwe jaar begonnen. Vaak was de eerste activiteit in het nieuwe jaar de nieuwjaarsloop maar sinds enkele jaren wordt deze niet meer gehouden. Voor de jeugd stonden er zaterdagmorgen FIFA games op het programma waarbij de opkomst in de kantine van de plaatselijke voetbaltrots groot was. Een combi-elftal van de A en B selectie speelde 's middags een oefenwedstrijd tegen het uit Utrecht afkomstige Faja Lobi KDS dat op trainingskamp was in Groningen. (hieronder enkele foto's van de wedstrijd)
Na de wedstrijd, die door Middelstum met 3-2 werd gewonnen, was de nieuwjaarstoespraak en stond er een popquiz op het programma. Tussendoor kon men genieten van een heerlijke stampot buffet. Al met al weer een mooi begin van het nieuwe jaar.

Als de weeromstandigheden het toelaten zal de hoofdmacht op zaterdag 14 januari het inhaalduel spelen uit bij De Heracliden in Uithuizermeeden. Een week later, op zaterdag 21 januari spelen de blauwhemden een uitwedstrijd in Hoogezand tegen HS'88.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (8 januari 2022) foto's Jaap van der Laan
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud