Eerste Streekproductenmarkt Ewsum zaterdag 22 april - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Eerste Streekproductenmarkt Ewsum zaterdag 22 april

De eerste Streekproductenmarkt van 2023, de ‘Voorjaarsmarkt’ op het voormalige Borgterrein van Ewsum in Middelstum, vindt dit jaar plaats op Zaterdag 22 april. De Livemuziek zal worden verzorgd door het Speelduo Ephraim uit Kantens. Openingstijd: 10.00-16.00 uur.


De Streekproductenmarkt wordt al een heel aantal jaren georganiseerd op het Borgterrein van Ewsum in Middelstum, Oosterburen 1, 9991 NB Middelstumdoor de Stichting Streekproductenmarkt Ewsum (SSME) in samenwerking met Werkpro Ewsum. Op het prachtige Borgterrein Ewsum, waar het team van Werkpro olv. Kees Groenendijk schitterende tuinen heeft gerealiseerd en waar vanaf dit voorjaar de monumentale kas in gebruik is genomen, kan men 6 maal per jaar op de vierde zaterdag van de maand van april t/m september, duurzame en/of biologische producten uit de regio kopen tijdens de gezellige Streekproductenmarkt.

Voor nadere inlichtingen omtrent de Streekproductenmarkt op Ewsum, kunt u zich wenden tot Yke Toepoel, voorzitter van het bestuur van de Streekproductenmarkt Ewsum, tel. 06-53141089 / e-mail: ytoepoel@gmail.com

Bron: Streekproductenmarkt Ewsum (2 april 2023)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud