Erg succesvolle tekenwedstrijd - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Erg succesvolle tekenwedstrijd

Na de succesvolle Berenjacht was het volgens de redactie van Middelstum-info tijd voor een nieuwe leuke wedstrijd waarin iedereen mee kon doen. Deze keer was het thema: Wie maakt de mooiste tekening van stoepkrijt met als onderwerp: "Mijn favoriete Koningsdag" De inzendingen kwamen wat langzaam op gang, maar toen het eenmaal liep was er geen houden meer aan. Talloze kinderen stuurden hun tekening op.Een deskundige jury, Janco en Aalke de Winter beiden al jaren betrokken bij SOOM mochten bepalen wie de prijswinnaars waren. In het juryrapport hieronder worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Ook staan daar alle tekeningen die zijn ingeleverd. De redactie heeft besloten dat er voor alle deelnemers die een tekening hebben geleverd een leuke prijs is. Deze kan op woensdagavond 29 april tussen 18.00 en 19.00 gehaald (om veiligheidsredenen willen we zelf niet te veel reizen) worden bij Jannes Klaassen aan de B.Entensweg 3.

Iedereen veel plezier en bedankt voor de deelname.

Klik op één van de foto's hieronder voor een groter exemplaar.
Zoals jullie allemaal weten en dagelijks ondervinden, leven wij op dit moment in de nare wereld die Corona heet. Wij mogen allemaal bijna niets, kunnen niet naar school of naar de sportvereniging. Gezellige activiteiten mogen niet georganiseerd worden. Ook Koningsdag in Middelstum mag helaas niet doorgaan dit jaar.  Ondanks alle nare dingen kleurt ons dorp inmiddels heel kleurrijk door de vele straattekeningen, gemaakt door heel veel kinderen. Daar wordt iedereen heel vrolijk van. Hiervoor willen wij jullie dan ook zeker een compliment maken.

Middelstum-info heeft een wedstrijd uitgeschreven wie de mooiste stoepkrijttekening maakt met als thema: "Mijn favoriete Koningsdag". Heel veel kinderen (en soms ook ouders) hebben heel goed hun best gedaan om prachtige tekeningen te maken. Zoals al eerder gezegd, het hele dorp is voorzien van prachtige straattekeningen. Om uit alle inzendingen de 3 mooiste tekeningen te kiezen was een hele lastige en moeilijke opgave. Iedereen heeft heel erg goed zijn/haar best gedaan.

Nadat wij alle inzendingen hebben bekeken zijn wij tot de volgende uitslag gekomen:
 
1e prijs:    Noah, Lisa en Liene, met een prachtige, grote muurtekening.
2e prijs:    Arianne en Jiska, met een prachtige mandala-tekening.
3e prijs:    Anna en Hanna zien graag veel vlaggen buiten hangen.
 
Iedereen van harte gefeliciteerd en wij wensen jullie een hele gezellige Koningsdag.
 
Groetjes,
 
Janco en Aalke.

Bron: Team Middelstum-info (27 april 2020) foto's van alle deelnemers
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud