Festiviteiten Middelstum afgelast/uitgesteld - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Festiviteiten Middelstum afgelast/uitgesteld

De Stichting Organisatie Oranje-activiteiten Middelstum heeft besloten om zowel Koningsdag als de activiteiten op Bevrijdingsdag, 5 mei, af te gelasten. Reden is de impact en de maatregelen om het Coronavirus te bestrijden. Het besluit om Koningsdag af te moeten gelasten is genomen nadat er veelvuldig overleg is geweest met de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen. Deze heeft het advies te geven om dit jaar geen groot feest te vieren waar veel mensen bijeenkomen.


 
Na veelvuldig overleg met het landelijk comité 4 en 5 mei is besloten om ook de activiteiten op 5 mei in Middelstum niet door te laten gaan. Juist in deze moeilijke periode waarin wij allemaal verkeren voelen wij de verbondenheid en wil iedereen graag samenzijn. Helaas is dat op dit moment niet heel erg verstandig. Grote groepen mensen bij elkaar wordt nu niet toegestaan.

Het landelijk comité 4 en 5 mei heeft het voornemen om alle activiteiten van 5 mei op te schorten en deze later te vieren. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid zijn in de periode van oktober 2020 t/m 5 mei 2021. De organisatie van Bevrijdingsdag Middelstum houdt u hiervan natuurlijk op de hoogte en pakt de organisatie dan direct weer op.

Ook de herdenking op 4 mei zal anders zijn dan anders. U komt altijd in grote getale naar de herdenking, echter ook dat zal dit jaar helaas niet gaan. Maar er zal zeker op een waardige manier herdacht gaan worden.

Bron: Stichting Organisatie Oranje-activiteiten Middelstum (23 maart 2020)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud