Frisse maar droge Koningsdag 2023 - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Frisse maar droge Koningsdag 2023

Koningsdag 2023 zal de geschiedenisboeken  ingaan als droog maar erg fris. De organisatie van SOOM was vooraf toch best wat gespannen: " Ik kijk iedere dag hoe het weer eruit gaat zien en duim voor droog weer" vertrouwde Aalke de Winter ons een paar dagen geleden al toe.
Het was een Koningsdag anders dan anders: de traditionele locatie voor Vita Nova werd verruild (wegens de sluiting)  naar dik 100 meter verderop: tegenover de Kloaverstee. Ook een prima locatie maar wel krap bij de Aubade. Verder was er voor het eerst in jaren geen Vrij Markt en die werd door veel mensen toch wel gemist. Janco de Winter van SOOM gaf dan ook aan: "We denken er nu al over aan om het volgend jaar wel weer te gaan doen"  Verder was het een gezellige boel met tal van bekende en nieuwe activiteiten aan de Heerestraat.  
Opnieuw een grote  dank aan SOOM dat dit jaar voor de 35ste keer dit gezellige feest in en voor Middelstum organiseert. Dankzij de inzet van talloze vrijwilligers en sponsoren kunnen zulke activiteiten georganiseerd worden.

Bron: Team Middelstum-info (27 april 2023) foto's Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud