Gaat het zwembad open of niet! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Gaat het zwembad open of niet!

Het bestuur en de toezichthouders hopen natuurlijk van wel. Omdat de corona nog een grote rol speelt is het allemaal nog onzeker, maar toch zijn we als bestuur druk bezig met de voorbereidingen om het zwembad weer klaar te krijgen voor een hopelijk prachtige zomer.


 
 
Even een aantal punten op een rij:

De Opening is op 24 april, mits het weer het toelaat.
Voorverkoop van abonnementen zal er dit jaar niet zijn. Wil je een abonnement, dan kun je het geld overmaken via het rekeningnummer van het zwembad. (zie hiervoor de website met de actuele prijzen van de abonnement)
 
Het volgende graag vermelden bij de omschrijving
Naam Kind, adres, woonplaats, geboortedatum en wel of geen zwemdiploma.
Wordt het geld voor 12 uur overgemaakt, dan ligt het abonnement ‘s middags klaar bij het zwembad.
 
De strippenkaarten zijn er ook weer, ze zijn er van 5,00 en 7,50 euro. Dit is zo goed bevallen dat we dit graag dit jaar weer willen doen, zo komen de toezichthouders minder in contact met kleingeld. Bestellen kan door het geld over te maken naar de bankrekening van het zwembad (bij omschrijving graag de volledige Naam).

Hoe de regels er precies uit komen te zien, weten we nog niet. Het bestuur gaat ervan uit dat het voorlopig alleen voor de kinderen toegestaan wordt om te zwemmen, net als vorig jaar. Heeft uw kind geen zwemdiploma, dan is er 1 volwassene per gezin toegestaan voor begeleiding. Wij snappen ook als er meerdere kinderen van het gezin zonder zwemdiploma zijn, dat je met meerdere volwassenen wilt komen. In sommige gevallen is dit mogelijk, maar overleg dit vooraf met de toezichthouders.
 
Zodra wij meer informatie hebben van de gemeente betreft de regels, dan maken we dit zo snel mogelijk bekend. Houd daarom onze website en facebook in de gaten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en toezichthouders

Bron: Zwembad Middelstum (14 april 2021) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud