Gospelkoor “Onze Opdracht” komt opnieuw naar Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Gospelkoor “Onze Opdracht” komt opnieuw naar Middelstum

Op zondag 8 Maart aanvang 10.00 uur komt gospelkoor ‘Onze Opdracht’ onder leiding van Centinus Lubberts voor de zesde keer naar de Hoeksteenkerk in Middelstum met hun musical ‘Over de Brug”In de musical ‘Over de Brug’ nemen mensen van nu, een inkijkje in het leven van David, de herdersjongen die koning werd. David maakte veel mee in zijn leven en veel gevoelens van hem worden herkend door mensen van nu. Het koor overbrugt in deze musical de tijd door zo nu en dan in gesprek te gaan met David. Wat heeft David beleefd, wat kunnen wij eeuwen later hiervan leren? Welke gevoelens herkennen wij, waarmee zijn we het eens en waarmee oneens? De rol van David wordt vertolkt door Auke Mennega, die in eerdere musicals achtereenvolgens in de huid kroop van Jozef, het Levende Water en de Spiegel.

‘Over de Brug’ is een musical met een verrassend decor, dat meegaat in de tijd. De beamerbeelden, geprojecteerde teksten en lichteffecten versterken de boodschap in de zang van het ongeveer 30 leden tellende koor. De melodieën van de liederen komen uit het eigen repertoire, maar er komen in deze nieuwe musical ook verschillende melodieën van bekende popnummers voorbij, zoals van Frank Boeijen, ABBA, Marco Borsato, LA The Voices en Queen. Het combo bestaat uit piano, slagwerk, gitaar, dwarsfluit en keyboard.
 
De jeugdraad van de PKN kerk in Middelstum is blij en trots dat “Onze Opdracht” opnieuw naar Middelstum komt. “Het koor heeft optredens in heel Nederland en hun agenda met optredens zit al vol tot ver in 2021. Prachtig dat ze opnieuw naar Middelstum komen”

De uitvoering van ‘Over de Brug’ begint om 10.00 uur en duurt ruim een uur. Kom over de brug en laat je verrassen. Iedereen is van harte welkom!
Bron: Team Middelstum-info (13 februari 2020)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud