Hamsterborg en Fraamborg zoeken vrijwilligers voor NLdoet - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Hamsterborg en Fraamborg zoeken vrijwilligers voor NLdoet

De bewoners van Hamsterborg en Fraamborg in Middelstum zijn op zoek naar vrijwilligers om op 15 en 16 maart 2019 mee te helpen. Bij deze locaties van De Zijlen wonen mensen met een verstandelijke beperking.  Tijdens dit NLdoet-weekend wordt er geklust én genoten.Klus mee!
Op zowel Hamsterborg als Fraamborg wordt op vrijdag 15 maart 2019 in en rond de tuin gewerkt. Bij Fraamborg wordt de schuur opgeruimd en opgeknapt. Bij Hamsterborg maken we de terrassen zomer klaar, dat betekent tegelwerk en tuinmeubilair reinigen.De groentetuin moet gespit worden en in de kas gaan we de oude bouwgrond vervangen voor nieuwe vruchtbare grond. Zo kunnen we weer groentes verbouwen in de onze kas.Zonder hulp van vrijwilligers gaan deze klussen ons niet lukken en we hebben toch echt weer heel veel zin in het voorjaar en om in de tuin groenten en fruit te kunnen verbouwen.

En geniet mee
Op zaterdag 16 maart 2019 gaan we iets heel anders doen, dan gaan we genieten. We organiseren een high tea en tussendoor is er gelegenheid voor een verwenactiviteit. Dat kan zijn een hand- of schouder massage, nagels lakken, haarverzorging, make up of iets dergelijks. Ook voor deze dag zoeken we nog vrijwilligers, met name mensen die hier affiniteit mee hebben.Wij hebben er erg veel zin in en hopen op veel mensen die ons komen helpen.Reacties en aanmelding kan via de website van NLdoet of rechtstreeks bij onze locatie. Stien.Burgvander@dezijlen.nl 0595-856120.

Bron: De Zijlen (16 februari 2019) foto uit het archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud