Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Het was weer fijn langs de lijn!

Bijna een jaar was het geleden dat de supporters van de V.V Middelstum weer bij een thuiswedstrijd langs de lijn konden staan kijken. Zaterdagmiddag speelde de plaatselijke voetbaltrots in de voorbereiding op het nieuwe seizoen thuis tegen de zaterdagtak van WWV uit Winschoten. Heerlijk om eens weer te kijken bij een amateurvoetbalwedstrijd die door velen erg werd gemist op de zaterdagmiddag. Een week eerder speelde de ploeg van de nieuwe coach Jelmer Meinardi bij Middelstum uit in Uithuizen waar  met 0-2 werd gewonnen van Noordpool.
Middelstum keek zaterdag na een kwartier wedstrijd tegen een 0-2 achterstand aan waarna de ploeg iets beter ging voetballen. Tot aan de rust kreeg de thuisploeg wel enkele mogelijkheden op de aansluitingstreffer maar bleef de stand tot aan de theepauze 0-2 in het voordeel van de bezoekers.

Met name de eerste 20 minuten na de pauze speelden de blauwhemden veel beter dan voor de rust. De aansluitingstreffer kwam in deze periode op naam van Mateo Milkovic die door de defensie van de Winschoters glipte en de doelman kansloos liet 1-2. Daarna waren het opnieuw de bezoekers die de stand naar 1-3 tilden. Middelstum wist hierna nog wel de 2-3 te scoren vanaf de penaltystip nadat Mateo Milkovic onderuit was gehaald binnen de beruchte lijnen schoot hij namens de thuisploeg de 2e treffer van de middag binnen. Het slotakkoord was nog voor de bezoekers die vlak voor tijd de 2-4 eindstand op het scorebord lieten zetten.

Komende zaterdag speelt Middelstum uit in Zandeweer haar eerste bekerwedstrijd tegen ZEC.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (29 augustus 2021) foto's Jaap van der Laan