Historische zege KlimaatgroepStars op Tempo Team. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Historische zege KlimaatgroepStars op Tempo Team.

In amper een tijdsbestek van 3 uur stuurde KlimaatgroepStars uit Middelstum Tempo Team uit Amsterdam met een 6-0 nederlaag huiswaarts. Een prachtig resultaat waardoor de Middelstumers op dit moment volop mee doen bij de bovenste plaatsen in de Eredivisie tafeltennis.KlimaatgroepStars uit Middelstum had gistermiddag geen kind aan Tempo Team uit Amsterdam. De ploeg van coach Tammenga walste in 3 uur tijd over de ploeg uit Amsterdam heen. Met de Fransman Bastien Dupont binnen de gelederen blaakte de ploeg uit Middelstum van zelfvertrouwen. De Fransoos maakte in zijn openingspartij korte metten met Julien Meurant en trok met de setstanden 11-5, 11-6, 11-7 binnen een kwartier aan het langste eind.

In de 2e partij van de middag verpulverde Suohan Men over invaller Sander Jarigsma heen met de setstanden 11-1, 11-1, 11-2 het krachtsverschil was enorm.
 
De derde partij van de middag leverde wat meer spanning op. Colin Rengers nam het hierin op tegen John Scott het leverde meer strijd op dan beide voorgaande wedstrijden. Met de setstanden 9-11, 11-8, 7-11, 11-5, en 11-6 trok Rengers ook dit duel naar zich toe.

De laatste drie wedstrijden van de middag werden hierna ook allemaal gewonnen door KlimaatgroepStars waardoor er na 3 uur spelen een vette 6-0 overwinning op het scorebord stond.

KlimaatgroepStars staat momenteel na 2 wedstrijden op de 2e plaats in de Eredivisie. Komende zaterdag speelt de ploeg een uitwedstrijd bij Hercules dat momenteel 6e staat op de ranglijst.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 24 oktober tegen Combilo TOGB.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (27 september 2020) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud