IJsvereniging de Schaats 85 jaar - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

IJsvereniging de Schaats 85 jaar

Beste inwoners van Middelstum en omstreken, In 2024 bestaat IJsvereniging de Schaats 85 jaar. Uiteraard moet dit worden gevierd maar aangezien we de laatste jaren weinig natuurijs hebben gehad is het lastig om dit te vieren op het Boterdiep. Daarom hebben we besloten om dit in het Boterdiep te vieren middels een gondelvaart.


Hierbij de oproep aan iedereen die een bootje heeft en in de voormalige gemeente Middelstum woont schrijf je in voor deze unieke avond. De gondelvaart zal plaatsvinden op 6 september 2024. De start van de gondelvaart is op Fraamklap van waaruit er vervolgens naar Middelstum wordt gevaren, waar wordt gekeerd ter hoogte van het nieuwe Hoogholtje bij het streekje om daarna terug te keren naar het haventje bij Nij Til De bewegende bruggen worden bediend.

Minimumhoogte bruggen is 2.90 meter, maximale hoogte boot is 2,89 meter! Start om 20.30 uur op Fraamklap. Verzamelen tussen 18.00 en 19.00 uur op Fraamklap Er is een jury die het geheel zal beoordelen op originaliteit van de boot Vanaf 17.00 uur is er bij het haventje van Nije Til livemuziek van the Music Boys en DJ Sieme onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zal hier de prijsuitreiking plaatsvinden. Eenieder die mee wil varen met een verlichte/versierde boot kan zich opgeven via de mail: anne.huitsing@eemsdelta.nl

Tot dan!!!!! Bestuur Ijsvereniging de Schaats (20 juni 2024)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud