Instuif en jeugdtrainingen bij Midstars! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Instuif en jeugdtrainingen bij Midstars!

Gratis instuif op woensdagmiddag vanaf 13:30 tot 15:00 uur. Kom vrijblijvend de sfeer proeven en speel tafeltennis op de instuifwoensdagmiddagen. Kun jij al tafeltennissen? Of wil je het leren? Of wil je gewoon eens kijken of tafeltennis wat voor jou is? Kom dan langs en maak op een speelse manier kennis met onze sport en de vereniging! Ouders, vriendjes, vriendinnetjes en/of andere geïnteresseerden zijn van harte welkom!Het volgende wordt aangeboden:
#tafeltennisspeeltuin  vrij spelen
#rond de tafel  wedstrijdjes
#tips van een gediplomeerd trainer


Jeugdtraining
Iedere vrijdagmiddag tussen 17 en 18 uur organiseert TTV Midstars een jeugdtraining in de speelzaal aan de Coendersweg 15A in Middelstum. De training wordt verzorgd door een gediplomeerde jeugdtrainer.

TTV Midstars biedt een starterspakket aan om kennis te maken met deze mooie sport. Voor 25 euro kun je 5 keer meetrainen en leer je de basisslagen in het tafeltennis. Vind jij het na 5 keer nog steeds leuk dan kun je lid worden van de vereniging voor 10 euro per maand. Bij een lidmaatschap krijg je zelfs een tafeltennisbatje en bidon Cadeau! Schrijf je in door een e-mail te sturen naar secretaris@midstars.nl. Voor vragen kun je ook een mail sturen naar secretaris@midstars.nl. Zet in het mailtje je naam en telefoonnummer. Dan nemen wij contact met je op.

Bron & foto: TTV Midstars (24 september 2021)
┬ę Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud