Jubileumconcert 100 jaar Concordia - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Jubileumconcert 100 jaar Concordia

Op 7 december 2019 om 20:30 uur geeft de fanfare van Concordia Middelstum o.l.v. Klaas van der Woude een spetterend jubileumconcert in de Hoeksteenkerk te Middelstum. Medewerking wordt verleend door de beroemde Britse tubaspeler Steve Sykes. Ook sopraan Fardau van der Woude en combo BeautyKees zullen deze avond luister bijzetten. Verteller van dienst is Bert Groothedde.


Concordia in 1933

Fanfare Concordia uit Middelstum bestaat 100 jaar. Als muzikaal hoogtepunt van dit kroonjaar hebben de Middelstumers een specactulair jubileumconcert voorbereid waarin het publiek door presentator en verteller Bert Groothedde meegenomen wordt langs 100 jaar muziekgeschiedenis op het Hogeland. Onderweg valt er veel te genieten. Niet alleen wordt het publiek getrakteerd op een imposant stukje theatertechniek, ook zijn enkele solisten van naam gecontracteerd om de avond op bijzondere wijze luister bij te zeten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Engelse tubaspeler Steve Sykes die speciaal voor deze gelegenheid naar het Hogeland komt? Hij zal laten horen dat je op de bas niet alleen kunt begeleiden maar er ook nog prachtig virtuoos op kunt soleren. Dat Sykes bovendien een geboren entertainer is zal de aanwezigen deze avond zeker niet ontgaan. Ook sopraan Fardau van der Woude zal haar steentje bijdragen aan deze memorabele avond. Tenslotte is daar nog combo BeautyKees. Deze Friese formatie zal tijdens het concert regelmatig te horen zijn en verzorgt bovendien de after party waarbij alle aanwezigen welkom zijn.


Concordia 2018

Een reis kan niet zonder reisleider en daarvoor hebben we Bert Groothedde ingevlogen. Deze ‘dirigent van energie’ zoals hij zichzelf noemt bepaalt het tempo van de avond. Hij zal zeker voor zorgen dat iedereen het naar zijn zijn heeft en ons leiden naar de ‘grande finale’ van de avond. Hoe die eruit ziet, verklappen we nog niet maar het wordt zeker een afsluiting om nog lang van na te genieten. De muzikale leiding van de avond tenslotte is natuurlijk in de vertrouwde handen van de eigen dirigent van Concordia, maestro Klaas van der Woude.Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van Concordia, via contact@mvconcordia.nl of (beperkt) aan de zaal. Voorverkoop en donateurs €15,00. Niet-donateurs bij de kassa €17,50. Meer informatie over dit concert vindt u op www.mvconcordia.nl.

Bron & foto's: Concordia (18 november 2019)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud