Kerstknutselmiddag in het Hippolytyshoes - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Kerstknutselmiddag in het Hippolytyshoes

Woensdag 11 december stond het het Hippolytushoes Verzoamelstee centraal voor het maken van een Kerstknutsel. Onder het toeziend ook van Ineke Horn werd er een workshop van kransen maken met wol gegeven. Een groep van 15 deelnemers maakten verschillende kransen.
 


Een groep maakte kransen met wol, terwijl de andere groep een traditionele krans maakte met groen. 15 mensen en 15 verschillende kransen. Een prachtige geslaagde middag. Onder het genot van een drankje en een hapje werd de middag afgesloten het zingen van kerstliedjes die voorbereid waren door Anna, Mia en Zwaan. De acapella zangeressen van de Golden Hippies. Hennie Toolsma vertelde nog een mooi kerstverhaal. Ook kregen we nog een spontane solo zang van mevrouw Timmer met een voor iedereen een onbekend mooi kerstlied.

De werkgroep Middelstum Onmoeten en de vrijwilligers van Hippolytushoes Verzoamelstee kunnen terug kijken op een mooie gezellige, geslaagde kerstknutselmiddag. De volgende activiteit in het Hippolytushoes Verzoamelstee is het kerstoptreden van de Golden Hippies. Dit is op 19 december. Aanvang 19:00 uur. Komt allen.

Onze fotograaf was aanwezig bij het knutselen in het Hippolytushoes en maakte een FOTOVERSLAG.

Bron: Klazien Werkman (14 december 2019) foto's Janneke van der Laan
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud