Klimaatgroep°Holland ook komend seizoen hoofdsponsor Klimaatgroep°Stars. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Klimaatgroep°Holland ook komend seizoen hoofdsponsor Klimaatgroep°Stars.

Klimaatgroep°Holland is ook in het seizoen 2021/2022 de trotse hoofdsponsor van het Eredivisietafeltennis in Middelstum. De sponsorovereenkomst werd voor één jaar verlengd. De selectie van de tafeltennisclub is rond voor de aankomende jaargang. De 20-jarige Zweed Casper Strindberg is toegevoegd aan de selectie. Hij vervangt de Fransman Bastien Dupont.


Bastien Dupont speelde 1 seizoen voor Klimaatgroep°Stars (eigen foto)

Het aanblijven van hoofdsponsor Klimaatgroep°Holland past perfect in het plaatje van de ambitieuze tafeltennisclub uit de gemeente Eemsdelta. De club heeft zijn zinnen gezet op een gloednieuw en modern onderkomen. De komende drie jaar wil Klimaatgroep°Stars uitgroeien tot een stabiel Eredivisieteam, dat uiteindelijk zal kunnen meestrijden om de landstitel. “We zijn trots om hoofdsponsor te zijn van deze mooie club. Al jaren zijn we aan elkaar verbonden en we zijn blij dat we kunnen bijdragen aan de sport.” aldus de Harry Vaatstra, eigenaar en directeur Klimaatgroep°Holland.

Nieuwe aanwinst
De Fransman Bastien Dupont kwam afgelopen seizoen uit voor Klimaatgroep°Stars, maar is voor het seizoen 2021/2022 niet inzetbaar. De vacature wordt ingevuld door Casper Strindberg. “Ik ben 20 jaar,” aldus de Zweed, “en begon met tafeltennis toen ik tien jaar oud was. Ik speelde destijds bij Östersunds GIF, maar ik woon en train inmiddels in Söderhamn. Mijn sterke punten zijn de opslag en mijn vechtlust. Ik hoop een geweldig seizoen tegemoet te gaan en zoveel mogelijk aan Klimaatgroep°Stars te kunnen bijdragen.”

Team Klimaatgroep°Stars 2021/2022
Het Eredivisieteam van Klimaatgroep°Stars bestaat dit seizoen uit:
-Colin Rengers
-Pim van Schaik
-Shuohan Men
-Casper Strindberg (Zweden)
-Anthony Tran (Zweden)
-Enio Mendes (Portugal)
-Jan Tammenga (teammanager)

Competitie
Klimaatgroep°Stars stond in het najaar van 2020 op de derde plek van de Eredivisieranglijst, toen de competitie na vier wedstrijden werd afgebroken wegens de coronapandemie.
De Eredivisie zal ook komend seizoen weer erg sterk zijn. Verschillende teams hebben zich versterkt met buitenlandse spelers. Dat belooft weer spektakel aan de Coendersweg in Middelstum!

Bron & foto: Klimaatgroep°Stars (28 juli 2021)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud