Klimaatgroep°Stars haalt uit tegen Tempo Team. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Klimaatgroep°Stars haalt uit tegen Tempo Team.

Klimaatgroep°Stars heeft zaterdag 25 september met 6-1 gewonnen van Tempo-Team uit Amsterdam. Colin Rengers en Enio Mendes wonnen beiden hun enkelspelen en samen het dubbelspel. Ook Shuohan Men pakte een punt. Na twee speelronden heeft de ploeg uit Middelstum nu zeven punten en staat het in de bovenste helft van de ranglijst.In Middelstum opende Enio Mendes met een klinkende 3-0 zege op Fjodor Rademaker, waarna ook Colin Rengers in drie sets afrekende met Maurice Schulte. Shuohan Men ging met 3-2 onderuit tegen Chris Walbrecht. In het tweede deel van de wedstrijd won Enio Mendes met 3-1 van Maurice Schulte en rekende Shuohan Men in diezelfde cijfers af met Fjodor Rademaker. Colin Rengers stond daarna opnieuw geen set af tegen Chris Walbrecht.

In het dubbelspel rekenden Mendes en Rengers tenslotte met 3-1 af met Schulte en Walbrecht. Op de kaart Teammanager Jan Tammenga keek tevreden terug op de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. “Colin Rengers speelde een puike wedstrijd en won net als de Portugese sterspeler Enio Mendes de twee enkelspelen en samen wonnen ze het dubbelspel. Shuohan Men begon met een verliespartij tegen een sterk spelende Chris Walbrecht, maar herpakte zich met een zege. Met deze mooie 6-1 overwinning staat Klimaatgroep°Stars weer op de kaart.”

Komende zaterdag, 2 oktober, gaat Klimaatgroep°Stars in het Brabantse Uden op bezoek bij TTV Maashorst, dat de competitie sterk is gestart. Een week later, op 9 oktober, is de thuiswedstrijd tegen Combilo TOGB. De wedstrijd begint om 16.00 uur en is ook weer op het klimaatgroepstars YouTube kanaal live te volgen.

Bron: Klimaatgroep°Stars (29 september 2021) Foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud