KlimaatgroepStars komend seizoen toch in de eredivisie! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

KlimaatgroepStars komend seizoen toch in de eredivisie!

Komend seizoen speelt het eerste mannenteam van KlimaatgroepStars in de landelijke eredivisie tafeltennis. Door het vrijwillig terugtrekken van Avanti uit Hazerswoude kwam er een extra plaats vrij.  De nieuwe teammanger van KlimaatgroepStars Jan Tammenga diende een verzoek in bij de nationale tafeltennis bond toen duidelijk werd dat de ploeg uit Hazerswoude niet zou terugkeren op het hoogste niveau. Het verzoek werd door de bond gehonoreerd waardoor de Middelstumers komend seizoen alsnog "ondanks een tweede plaats in de najaarscompetitie" terugkeren op het hoogte niveau van Nederland.


Pekka Pelz (4e van links) keert niet terug bij KlimaatgroepStars komend seizoen.

Hoe het team er het komend seizoen uit gaat zien is op dit moment nog niet bekend. Colin Rengers en Pim van Schaijk blijven zeker ook komend seizoen deel uit maken van het eerste team zegt Tammenga. Maar als we ons willen handhaven zal er zeker nog een speler van formaat bij moeten komen, dit omdat de Duitser Pekka Pelz niet terug zal keren bij de ploeg uit Middelstum. Pelz heeft inmiddels een contract getekend bij Hercules dat eveneens komend seizoen één van de tegenstanders zal zijn in de eredivisie.

Nieuw komend seizoen is tevens dat de eredivisie uit 10 teams zal bestaan. Normaal gesproken begint de competitie weer in september zegt Tammenga, maar of dit ook daadwerkelijk gaat lukken is nog maar de vraag. Door de coronamaatregelen mogen teams tot 1 september namelijk niet trainen in hun sporthallen, we wachten het maar af.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (15 mei 2020) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud