KlimaatgroepStars nog ongeslagen in de eredivisie. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

KlimaatgroepStars nog ongeslagen in de eredivisie.

Na 3 wedstrijden in de eredivisie tafeltennis is promovendus KlimaatgroepStars uit Middelstum nog ongeslagen. Gistermiddag ging de equipe van trainer/coach Jan Tammenga op bezoek bij Hercules uit het Gelderse Terborg. Na 6 partijen was de stand in evenwicht en stond er een 3-3 stand op het scorebord.


Pim van Schaik boekte een belangrijke zege voor de Middelstumer tafeltennissers.

Zonder de nieuwe buitenlandse aanwinsten trad de jonge ploeg aan in Terborg. Pim van Schaik maakte zijn eredivisie debuut voor het team van de Noord Groningers. Met een mooie zege op Jurgen Pastoors in 4 games bezorgde hij zijn team een belangrijk punt. Oud speler Pekka Pelz (hij speelde vorig seizoen nog voor de ploeg uit Middelstum) was te sterk voor van Schaik.

De dame binnen de gelederen van de Middelstumers Suohan Men wist haar beide partijen om te zetten in winst. Men won van Jurgen Pastoors en Jelle Bosmans.

Colin Rengers verloor in 4 games van Peka Pelz en trok in zijn partij tegen Jelle Bosman na 5 games aan het kortste eind.

KlimaatgroepStars staat door dit gelijkspel nog steeds op een 2e plaats op de ranglijst. Komende zondag spelen de KlimaatgroepStars uit tegen VeerhuisWessem/Westa uit Limburg.

 
Hieronder de uitslagen tegen Hercules:


Bron: Sportredactie Middelstum-info (4 oktober 2020) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud