KlimaatGroepStars wint met 8-2 van US Amsterdam - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

KlimaatGroepStars wint met 8-2 van US Amsterdam

In de eerste van drie achtereenvolgende thuiswedstrijden heeft het team van KlimaatGroepStars een mooie zaterdag beleefd. Na 6 ½ uur!! spelen was de eindstand 8-2 tegen de Amsterdamse studenten van US en maakt dat de ploeg de 1e plek te pakken heeft voor TOGB.Hoe ging dit in zijn werk?
De zonovergoten zaterdag begon met een drietal overwinningen, achtereenvolgens van Jan Tammenga tegen Dylan Plett (3-0), Colin Rengers tegen Tycho Dekkers (3-1) en toch wel verrassend een overtuigende zege van Pim van Schaik tegen de Stad-Groninger Jeroen Hendriks (3-0). Pim hield nu zijn niveau vast gedurende de hele partij, wat betekent dat hij zijn concentratie beter vast kan houden.

De teamspirit die vorige week al aanwezig was, werd zaterdag mooi doorgetrokken, want alle drie waren er erg goed bij, ook in de coaching! Dat is fijn, want de mannen doen het zelf, en dat doen ze goed!! De 3-0 leek de opmaat te zijn voor een heel dikke score, maar toen kwam er wat zand in de raderen: De dubbel ging verloren na een zeer sterke 5e game van de Amsterdammers en een grote verrassing was de nederlaag van Colin tegen Dylan Plett. Een door hemzelf omschreven pot om meteen te vergeten, maar er zal ongetwijfeld weer iets uit te halen zijn. Het betekende een 3-2 ruststand.

Na de pauze trok een sterk spelende Jan door tegen Hendriks, won Pim zijn 2e verrassend goede pot tegen Dekkers en na 2-1 en 9-5 achter was het ook weer een mentale overwinning! Colin kampte nog met de naweeën van de nederlaag tegen Plett en had het ook niet makkelijk tegen Hendriks. Vervolgens maakte Pim zijn wedstrijd in stijl af en ook Jan tegen de altijd gevaarlijke en af en toe ook afleidende Dekkers, speelde weer ouderwets! Voor het team een opsteker, maar zeker voor Pim na veel malaise een bevestiging van het feit dat hij momenteel erg goed bezig is op de trainingen.

Een forse dus, en dat is mooi want dit geeft rust en overzicht. Komende zaterdag met een nieuwe ballensponsor (Glazenwasbedrijf Dick Zwart) hebben we thuiswedstrijd nummer 2 tegen de oude bekende Tempo-Team: Daarin zal Nathan vd Lee zijn debuut maken in de hoofdmacht.

Bron KlimaatgroepStars (23 september 2019)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud