Koop lokaal in ons eigen dorp! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Koop lokaal in ons eigen dorp!

Als dorp mogen we ontzettend trots, blij en dankbaar zijn met onze ondernemers en het aanwezige winkelbestand. (Bijna) alles is aanwezig en te koop in ons ondernemend Middelstum. Momenteel zijn het onzekere tijden. Voor u, maar zeker ook voor de plaatselijke ondernemers. Ook zij bemerken de gevolgen. 
 
Wij als inwoners van het dorp kunnen hier met z’n allen de helpende hand bieden door in eigen dorp onze inkopen te doen. Hiermee steunt u de lokale ondernemer zodat deze “waarschijnlijk” open kan blijven ook na het Coronatijdperk. Als wij als inwoners niet in actie komen raken we misschien wel een hoop winkels kwijt in ons dorp wat toch eeuwig zonde zou zijn. Steun daarom de lokale ondernemers in deze voor ons allemaal vervelende tijd.

 
Alle winkels in het dorp kunnen u op een veilige en verantwoorde manier ontvangen door de maatregelen die men heeft getroffen. Men hanteert hierbij de voorschriften die door onze regering zijn opgesteld met het RIVM. Samen moeten we zorgen dat we voor een ieder goed door deze crisistijd heen komen. Helpt u ook mee?

Bron: Team Middelstum-info (14 april 2020)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud