Lezing en seniorenmiddag in de Cederborg - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Lezing en seniorenmiddag in de Cederborg

WAAROM IS ISRAEL BELANGRIJK VOOR ONS GELOOF?


Op
donderdag 25 mei 2023 is er in Middelstum een studiebijeenkomst met spreker ds. Willem J.J. Glashouwer namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: ‘ Israël: Babylon of Jeruzalem?De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Christelijk Centrum De Cederborg, Hippolytuslaan 2, 9991 AK Middelstum.
Aanvang om 19:30 uur, zaal open vanaf 19 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema
Wordt het conflict in Oekraïne een uitslaande brand op wereldschaal? Of zijn we op weg naar wereldvrede? Welke rol speelt Israël? Loopt de huidige beschaving op zijn laatste benen nu in Europa het na-christelijke tijdperk is aangebroken? Welke rol speelt de informatie-revolutie? Wat hebben de wereldeconomie en Babylon ermee te maken? Wat lezen we erover in de Bijbel? Over deze vragen wil ik in de lezing ingaan.

Achtergrond spreker
Ds. Willem J.J. Glashouwer was voorheen werkzaam voor de EO. Bekende programmaseries uit die tijd waren: 'Het Ontstaan van de Bijbel' en 'Het Ontstaan van Israël'. Hij is tevens medeoprichter van de Evangelische Hogeschool en de Christelijke School voor Journalistiek. Ds. Glashouwer was vervolgens tien jaar voorzitter van Christenen voor Israël. Nu is hij president van Christians for Israel International en betrokken bij het werk in tientallen landen. Hij is auteur van veelgelezen boeken als: 'Waarom Israël?', 'Waarom Jeruzalem?' en 'Waarom Eindtijd?’

Meer info op
cvi.nl/agendaSeniorenmiddag in De Cederborg – vrijdag 26 mei

Aanvang 15.00 tot ongeveer 16.30 uur. Er is koffie en thee met veel lekkers erbij. We luisteren naar een verhaal of overdenking en er is volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Kortom een gezellige middag.Iedereen is hartelijk welkom en neem gerust anderen mee.

De toegang is vrij.

Bron: De Cederborg (19 mei 2023)


© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud