Makkelijke middag voor Middelstum in Zandeweer - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Makkelijke middag voor Middelstum in Zandeweer

Middelstum heeft vanmiddag op het Sportpark van Zandeweer met 2-6 gewonnen van ZEC. Waar vooraf werd gevreesd dat de equipe van Jelmer Meinardi het wel eens lastig zou kunnen krijgen liet thuisploeg ZEC het volledig afweten. Middelstum kon met name voor de theepauze naar hartenlust combineren en maakte hier dan ook graag gebruik van. Nadat ZEC nog wel op een 1-0 voorsprong was gekomen door een treffer van Gijs Balkema waren het de blauwhemden die hierna de score voor de theepauze al naar een 1-5 voorsprong wisten te tillen.
Na de theepauze namen de bezoekers uit Middelstum wat gas terug en werden enkele vaste basisspelers wat meer rust gegund. Nadat ZEC "het doelpunt was discutabel want ondanks het vlagsignaal van de grensrechter van Middelstum dat de bal niet de doellijn zou zijn gepasseerd"keurde scheidsrechter Stewart de treffer toe van Jelle Rozeboom. Middelstum nam hierna in de slotfase het initiatief weer in handen en zorgde door een treffer van uitblinker Twan Heemstra ervoor dat de marge weer op 4 treffers kwam te staan 2-6.

Door de winst van Middelstum blijft er nog steeds een "kleine" kans bestaan dat de blauwhemden tot op de slotdag mee gaan strijden om de titel. Komende zaterdag speelt Middelstum thuis tegen Rood Zwart Baflo een ploeg die de punten nog hard nodig is in de strijd tegen degradatie. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het Sportpark aan de Coenders weg.

ZEC - Middelstum 2-6 (1-5): 1-0 Balkema (15); 1-1 Moeken (20); 1-2 Heemstra (22); 1-3 Heemstra (32); 1-4 Anema (36); 1-5 Oldenhof (43); 2-5 Rozeboom (77); 2-6 Heemstra (87)

Bron: Sportredactie Middelstum-info (13 april 2024) foto's Jaap van der Laan
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud