Malletband Concordia in “Hippolytus-theater” - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Malletband Concordia in “Hippolytus-theater”

Afgelopen zaterdag vierde de malletband Concordia haar 60-jarig bestaan met een jubileumconcert in goed gevulde Hippolytushal in Middelstum. De hal was samen met Disco-N-Action omgebouwd tot een heus theaterzaal. De meeste bezoekers hadden niet door dat dit theater normaal een sporthal is. Voor het concert waren zanger en tekstschrijver Erwin de Vries en Popkoor Ripa uitgenodigd.De Malletband onder leiding van Edwin van der Wolf speelde voor de pauze enkele stukken waarmee de band de afgelopen jaren veel succes had op concoursen. Zo werden o.a. de stukken Challenge at concert en Liberty uitgevoerd. Het stuk Pushing Boundaries, die de Malletband heeft laten componeren en uitvoerde op het Wereld Muziek Concours van 2022 werd ook gespeeld. De Jeugdmalletband onder leiding van Simon Haakmeester speelde ook enkele stukken tijdens het concert. Tijdens het concert werden Bert en Hans van Dijken en Bert Bronsema voor 50 jaar lid en Bert Schollema gehuldigd voor 6o jaar lid van de vereniging.


Foto: Marcel van der Werf fotografie

Na de pauze bracht popkoor Ripa een aantal stukken ten gehore, en speelden ze samen met de malletband Viva La Vida en Proud Mary. Op zijn geheel eigenwijze trad Erwin de Vries op met enkele nummers. Ook trad Erwin de Vries samen met de malletband op met de nummers Leef het Leven en de Polder. Het concert werd afgesloten met de gezamenlijk optreden van de malletband, popkoor Ripa en Erwin de Vries met het nummer populaire nummer Maffiosa. De reacties uit het publiek waren geweldig. De malletband kijkt terug op een zeer geslaagd concert.

De avond werd feestelijk afgesloten met een optreden van de Music Boys. Het concert werd mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Het Cultuurfonds Groningen, SNS Fonds Middelstum, de gemeente Eemsdelta, stichting Stem en lokale bedrijven uit Middelstum en omstreken.

Bron: Malletband Concordia (12 juni 2024)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud